Projecten

Wijkzorgcentrum Simpelveld

In opdracht van Woningstichting Simpelveld hebben wij de gehele infra aangelegd rondom wijkzorgcentrum 'De rode beuk.' te Simpelveld. Het aan de Kloosterstraat gelegen wijkzorgcentrum is door ons voorzien van onder andere parkeerplaatsen, prefab trappen, hellingbanen, keerwanden, terreinrioleringen, pompputten, drainage, beplanting, etc. Aan de overzijde van de Kloosterstraat hebben wij een parkeerterrein aangelegd met meer dan 80 parkeerplaatsen. Het hemelwater is hierbij volledig afgekoppeld op een door ons aangelegde Wadi (infiltertratievoorziening) welke tevens zorgt voor een natuurlijke overloop tussen het nieuwe parkeerterrein en de achtergelegen beek.

Wijkzorgcentrum SimpelveldWijkzorgcentrum SimpelveldWijkzorgcentrum SimpelveldWijkzorgcentrum SimpelveldWijkzorgcentrum SimpelveldWijkzorgcentrum SimpelveldWijkzorgcentrum SimpelveldWijkzorgcentrum SimpelveldWijkzorgcentrum Simpelveld

Terug naar het projectenoverzicht

Snelcontact