Projecten

SGL Aan de Pas Bunde

Rondom het nieuwe SGL woonbegleidingscentrum 'Aan de Pas' te Bunde hebben wij naar ontwerp van iNeX-architecten een compleet nieuwe terreininrichting aangebracht. Naast strakke terrassen en Taxusblokken zijn diverse asfaltverhardingen, dikformaatbestratingen en halfverhardingen  aangebracht in glooiende vormen aangelegd welke aansluiten op de parkachtige omgeving. Ook is er een patio-tuin ingericht en zijn rondom gehandhaafde bomen keerwanden aangebracht zodat deze 'oude' elementen een mooie plek hebben gekregen binnen de nieuwe bouw.

SGL- WBC Aan de Pas - BundeSGL- WBC Aan de Pas - BundeSGL- WBC Aan de Pas - BundeSGL- WBC Aan de Pas - BundeSGL- WBC Aan de Pas - BundeSGL- WBC Aan de Pas - BundeSGL- WBC Aan de Pas - BundeSGL- WBC Aan de Pas - Bunde

Terug naar het projectenoverzicht

Snelcontact