Projecten

Reconstructie Julianalaan - Margraten

In opdracht van Gemeente Eijsden-Margraten hebben we een complete reconstructie van de Julianalaan te Margraten uitgevoerd. Hierbij is de volledige ondergrondse- en bovengrondse infra vernieuwd. Rioleringen en putten zijn vervangen waarbij de afvoer tijdens de werkzaamheden is gewaarborgd door het ompompen van de riolering. De verouderde asfaltverharding is voorzien van een nieuwe slijtlaag en de slechte asfalt delen zijn compleet vervangen. 

Julianalaan Margraten (uitvoering)Julianalaan Margraten (uitvoering)Julianalaan Margraten (uitvoering)Julianalaan Margraten (uitvoering)Julianalaan Margraten (uitvoering)Julianalaan Margraten (uitvoering)Julianalaan Margraten (uitvoering)Julianalaan Margraten (uitvoering)Julianalaan Margraten (uitvoering)Julianalaan Margraten (uitvoering)

Terug naar het projectenoverzicht

Snelcontact