Historie

In 1983 is aannemers- en grondverzetbedrijf Jos van Laar gestart met voornamelijk grondwerkzaamheden.
Vanuit een kantoor aan huis werden diverse werkzaamheden uitgevoerd in Limburg en over de Belgische en Duitse grens met J.H.A. (Jos) van Laar als directeur. Het bedrijf is gegroeid en al snel kwam er meer personeel en werden meerdere machines aangekocht. 

Naast grondverzet kreeg de uitvoering van wegenbouwwerken een groter aandeel in de dagelijkse werkzaamheden. In 1991 werd een BV opgericht met de naam 'Aannemers- en grondverzetbedrijf Jos van Laar BV'.

Inmiddels was 'Aannemers- en grondverzetbedrijf Jos van Laar BV' dusdanig gegroeid dat in 1998 een nieuw kantoorpand met bedrijfsterrein werd betrokken op Holstraat 45 te Margraten aan de rand van industrieterrein 'Aan de Fremme'. Ook werd huidig directeur O.H.M. (Olaf) Pasmans aangenomen als uitvoerder / bedrijfsleider.

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben in deze functie heeft Olaf Pasmans het bedrijf  'Aannemers- en grondverzetbedrijf Jos van Laar BV' overgenomen. Hierbij is in 2009 de huidige handelsnaam 'Jos van Laar Wegen & Grond' ingevoerd en is ook de huisstijl vernieuwd.

Jos van Laar Wegen & Grond is nog steeds gevestigd op Holstraat 45 te Margraten waar zowel het kantoor als binnen- en buitenopslag op één locatie gecentraliseerd zijn. 

 

Snelcontact