Jos van Laar - wegen & grond

Nieuws

Uitbreidingsplan Noorbeeks Höfke

Uitbreidingsplan Noorbeeks Höfke

 In het najaar van 2015 zijn we in opdracht van NRBK gestart met de grondwerkzaamheden van uitbreidingsplan Noorbeeks Höfke. Hier zullen onder andere 10 levensloopbestendige woningen en een appartementencomplex worden gerealiseerd. 

Dit kleinschalige project wordt gekenmerkt door de ligging midden in de kern van Noorbeek, de levensloopbestendigheid, een dorps karakter en mooie leefruimtes in en rondom de woningen. Tevens voorziet het project in de renovatie van de rijksmonumentale panden Dorpstraat 4 en 6 en een nieuw ontmoetingsplein in Noorbeek, dat een open verbinding gaat vormen tussen de Schoolstraat en de Dorpstraat. Een van de belangrijkste uitgangspunten bij het ontwikkelen van dit project is het woongenot van de toekomstige kopers of huurders. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Snelcontact